KONTAKT:
EMAIL: info@angermanagement.hu
TELEFON: +36 30 438 70 54


KÓBOR ÁGNES JUDIT

Adatok

Név
Kóbor Ágnes Judit
Főfoglakozás
Színésznő
Másodlagos
Nincs
Kor
20+
Nyelvek
angol
Magasság
174cm
Haj
Szőke
Szem
Zöld

Magamról

Nem szeretek panaszkodni és magyarázkodni. Ha valamiben hibázom, akkor újra megpróbálom, egészen addig, amíg nem megy tökéletesen.
Egészen kicsi koromtól kezdve érdekel a filmszínészet, bár akkor még megkísértett a lovász szakma is. Sok mindennel foglalkoztam az elmúlt években a stylistkodáson át a szépírásig, egy évet tanultam Ausztráliában, míg végül rájöttem, hogy ha valami annyira érdekel, mint a színészet, akkor nincs értelme más irányba haladni.

Galéria

Tanulmányok

Jelenleg a GTC Filmszínész iskola hallgatója vagyok, ezen belül a Hámori Gabriella-Szamosi Zsófia által vezetett osztály tagja. Ezt megelőzően az Anger Management filmes színészképzésén vettem részt, illetve több színjátszó csoportban is gyakorlatoztam.

Tapasztalat

Rengeteg castingon vagyok túl, szerepeltem a Werk Akadémia vizsgafilmjében, a Happy Budapest klipben, közreműködöm az ELTE rendezőhallgatóinak színészvezetés óráin, sokat statisztáltam, gyakran kiemeltként, ezen kívül a főiskolás éveim alatt tagja voltam a BKF színjátszócsoportjának.

Képességek

Több éve tanulok gitározni és énekelni. Imádok vezetni és tudok is. Kiválóan síelek. Gyorsan tanulok szöveget.

Videók

Kapcsolat

Amennyiben a művész portfóliója felkeltette érdeklődését, és további információra van szüksége, kérjük, írjon üzenetet. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Contact Form Loader

További tartalom

Amennyiben tagunk rendelkezik további megjelenési felületekkel, azokat itt találod.

IMDB LINK
 
SAJÁT WEB
 
FACEBOOK
 

Comments are closed.