KONTAKT:
EMAIL: info@angermanagement.hu
TELEFON: +36 30 438 70 54


FANTOLY NIKOLETT

Adatok

Név
Fantoly Nikolett
Főfoglakozás
Színésznő
Másodlagos
Táncos
Kor
20+
Nyelvek
angol
Magasság
170 cm
Haj
Szőke
Szem
Barna

Magamról

Elsősorban filmezni vágyom. Kislánykorom óta rajongok a filmért. Kedvenc filmjeim listájának töredéke: Elégia, Manhattan, Elfújta a szél, Számat figyeld, És Isten megteremté a Nőt, Eredendő bűn, Kallódó emberek, Casablanca, Megvetés... és még sorolhatnám. Jelenleg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Marilyn Monroe-t alakíthatom színpadon. Közel áll hozzám a "femme fatale" karakter. A színészet számomra a legerősebb eszköz az önkifejezésre. Szeretnék nyomot hagyni a világban, akár maradandót, akár csak egy villanásnyit. Az én kijelölt utam ehhez a távoli célhoz a színművészet.

Galéria

Tanulmányok

2012. Színész II. – Színházi és filmszínész
2011. Színész II. - Előadóművész
2011-2013. Magyar Táncművészeti Főiskola, modern tánctanár, mesterképzés
2008-2011. Magyar Táncművészeti Főiskola, táncos és próbavezető szak, modern tánc szakirány / Diploma – Modern Táncos és Próbavezető

Tapasztalat

Több színházi, valamint filmes produkcióban szerepeltem.
Olyan színdarabokban játszottam főszerepet, mint Szent Johanna, Gellérthegyi álmok, Pulóvergyűjtő, Cocteau Emberi hangja és a Valamit valamiért - avagy ki ölte meg Marilyn Monroe-t c. darab.
Két táncos művészfilmben (Csak egy nap a világ, Rezgések) közreműködtem táncművészként, színésznőként szerepeltem a Noiré c. kisfilmben Keresztes Tamás mellett, valamint a most készülő Kincsem produkcióban. Felbukkantam a Dracula és The Borgias TV sorozatban, valamint a Butiqhotel c. magyar sorozatban Hernádi Judit mellett.

Képességek

Tánc: jazz, balett, modern, argentín tangó, jégtánc, pilates, jóga, tenisz, ének, jogsi

Videók

Error: Invalid URL!

Kapcsolat

Amennyiben a művész portfóliója felkeltette érdeklődését, és további információra van szüksége, kérjük, írjon üzenetet. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Contact Form Loader

További tartalom

Amennyiben tagunk rendelkezik további megjelenési felületekkel, azokat itt találod.

IMDB LINK
 
SAJÁT WEB
 
FACEBOOK
 

Comments are closed.