KONTAKT:
EMAIL: info@angermanagement.hu
TELEFON: +36 30 438 70 54


ANDRUSKO MARCELLA

Adatok

Név
Andrusko Marcella
Főfoglakozás
Színésznő
Másodlagos
Nincs
Kor
30+
Nyelvek
szlovák, cseh, angol, német, francia
Magasság
165 cm
Haj
Vörös
Szem
Zöld

Magamról

Nagyon érdekel a színház és a film is, és tulajdonképpen minden, ami "munka". Szeretem amit csinálok, nyitott vagyok az új dolgokra, új emberekre, új helyzetekre, úgyhogy várom a kihívásokat.

Galéria

Tanulmányok

SZFE színművész/ bábszínész 2013.

Tapasztalat

Szakmai tapasztalattal rendelkezem ezeken a területeken: Színház, Film, Televízió, Szinkron, Reklám Pályán töltött éveim száma: 2 Szakmai tapasztalatom részletesen: 2013-ban végeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Meczner János és Csizmadia Tibor osztályában. Szakmai gyakorlatomat a Radnóti Színházban töltöttem, ahol a 2013/14-es évadtól társulati tag lettem. Játszom a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházban és Lukács Andor görög színházi beavató sorozatában.Még az egyetemi évek alatt volt egy rendezésem is: Marius von Mayenburg drámájából, A hideg gyermekből készítettünk előadást. 2014. áprilisában A Radnóti Színház Irodallam sorozatának részeként mutattuk be Dinyés Dániel zeneszerzővel közös estünket, Parti Nagy Lajos írásai nyomán, Nádgarnitúra címmel, melyet azóta is rendszeresen játszunk. Több mozifilmben, animációs filmben szinkronizáltam, ill. rendszeresen dolgozom sorozatokban is. Dolgoztam külföldi és hazai reklámfilmekben, a Társasjáték c. sorozatban és Török Ferenc: Isztambul c. filmjében. Jelenleg a Radnóti Színház Bolha a fülbe, Platonov, Oresztész, Anatol és a nők, A főfőnök és Buborékok c. előadásaiban játszom.

Képességek

Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt Anger Management Tartalom Frissítés Alatt

Videók

Kapcsolat

Amennyiben a művész portfóliója felkeltette érdeklődését, és további információra van szüksége, kérjük, írjon üzenetet. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Contact Form Loader

További tartalom

Amennyiben tagunk rendelkezik további megjelenési felületekkel, azokat itt találod.

IMDB LINK
 
SAJÁT WEB
 
FACEBOOK
 

Comments are closed.