KONTAKT:
EMAIL: info@angermanagement.hu
TELEFON: +36 30 438 70 54


MUTASD MAGAD!

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS ÉS SHOW UP REEL FORGATÁS

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

Az önmenedzselés során különösen fontos, hogy színvonalas (jó minőségű és aktuális) bemutatkozó anyagot mutassunk magunkról. Mégis sokszor előfordul, hogy portfóliónkkal nem tükrözzük az általunk kommunikálni kívánt értékeket. Internetről leszedett régi fotókat küldünk magunkról, pedig már a hajunk sem olyan hosszú, le is fogytunk, esetleg felszedtünk néhány kilót, és azon a képen, ahol a legelőnyösebbnek gondoljuk a beállítást, valaki a háttérben cigizik.
Hogy ez többé ne fordulhasson elő, gyere el az ANGER MANAGEMENT műtermébe, ahol elkészítjük profi fotósorozatodat!
A sminkedről és frizurádról szakember gondoskodik.
Az alapcsomag 20 fotót tartalmaz, a fotózás ideje 90 perc.
CSAK A.M. ÉVES TAGKÁRTYA TULAJDONOSOK SZÁMÁRA IGÉNYBEVEHETŐ


ÉVES TAGKÁRTYA VÁSÁRLÁS
 

SHOW UP REEL FORGATÁS

A SHOW UP REEL egy olyan rövid videó, egyfajta mozgó fénykép, melyben a lehető “legesszenciálisabban” tudod megmutatni magad . Ha még nem forgattál, vagy nincs SHOWREEL-ed, ez az ideális megoldás, ha azt akarod, hogy felfigyeljenek rád.
Az A.M. SHOW UP REEL egy kb. egyperces videó, amelyben bemutatkozhatsz, megszólalhatsz, látunk elgondolkodni, nevetni, fogalmazni. A forgatás közben animálunk, helyzetbe hozunk, hogy egy rendező, casting director, vagy producer, aki arcokat keres mozijához, sok mindent megtudjon rólad, és ne csak a portréfotóid alapján vizionáljon veled kapcsolatban.
CSAK A.M. ÉVES TAGKÁRTYA TULAJDONOSOK SZÁMÁRA IGÉNYBEVEHETŐ


ÉVES TAGKÁRTYA VÁSÁRLÁS