KONTAKT:
EMAIL: info@angermanagement.hu
TELEFON: +36 30 438 70 54


ACTING FOR BUSINESS

ÖNISMERETI, KOMMUNIKÁCIÓS ÉS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK CÉGEK SZÁMÁRA

ÖNISMERETI ÉS KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

ÖNISMERETI ÉS KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING Anger Zsolt vezetésével.

Egyedülálló kommunikációs tréning, melyet a színjátszás módszereinek és eszköztárának felhasználásával alakítottunk ki.
Mivel kommunikációnk jelentős része nem verbális úton történik, hihetetlenül fontos szerepet játszanak a gesztusok, a testbeszéd, a mimika, és nagyon sok múlik ezeken az akaratunktól függetlenül működő, mégis tudatosan fejleszthető kommunikációs elemeken, megnyilvánulásokon.
Ha nem mersz megszólalni nagy nyilvánosság előtt, magabiztosabban szeretnél prezentálni, nem érzed magad elég megnyerőnek az üzleti tárgyalásokon, vagy beosztottként/vezetőként fontosnak tartod, hogy még hatékonyabban kommunikálj munkatársaiddal, és képességeidet nem egy szokványos kommunikációs tréning keretében szeretnéd fejleszteni, itt a helyed!
A tréningen különböző, színjátszással összefüggő, izgalmas feladatok, helyzetgyakorlatok, jelenet-kísérletek segítségével fedezheted fel, hogy min érdemes dolgoznod és mire kell külön figyelmet fordítanod ahhoz, hogy még sikeresebben érvényesülhess az üzleti világban, a munkahelyeden vagy akár a magánéletben.
Egyénileg és csoportosan is lehet jelentkezni. A tréninget az adott igényekre igazítjuk.
A TRÉNING DÍJA: megbeszélés szerint, a pontos tematika, a résztvevők száma és az időtartam függyvényében.


TEAMFILMING

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING Anger Zsolt vezetésével.

Egyedülálló csapatépítő tréning, ahol a filmkészítés és filmszínészet módszereit és eszköztárát használjuk arra, hogy izgalmasan, jó hangulatban és hatékonyan történjen a team building.
Ha a paintball, a menekülőszoba vagy az éjszakai kalandtúra már nem újdonság kollégáidnak, de innovatív és izgalmas programot szeretnél szervezni, jelentkezzetek az A.M. Stúdió csapatépítő tréningjére, ahol a filmezés világán keresztül igazi élmény lesz a csapatépítés.
Kis és nagy csoportok jelentkezését is várjuk. A tréninget adott igényekre igazítjuk.
A TRÉNING DÍJA: megbeszélés szerint, a tematika, a résztvevők száma és az időtartam függvényében.